Düzce Üniversitesi Hastanesi sağlık sektöründe vermiş olduğu hizmetlerle adını civar şehirlere duyurdu. Hastaneyi tercih edenlerin %30’unun yakın şehirlerden geldiği istatistik raporlarınca ölçülmüştür. Bunun ana nedeni sağlık alanında vermiş olduğu özel hizmettir. Yüksek başarıya sahip akademik kadrosu sayesinde Üniversite Hastanesi tıpta çaresiz kalanların uğrak alanı haline geldi.
Üniversite hastanesi olmasının bu noktada avantajı oldukça yüksektir. Neredeyse tüm branşları içerisinde barındıran hastane sağlık alanındaki tüm problemlere ilişkin özel inceleme ve araştırmalar yürütmektedir. Düzce Üniversitesi Hastanesi hakkında daha detaylı bilgi almak için yazının devamını okuyabilirsiniz.
Düzce Üniversitesi Hastanesi Ne Zaman Kuruldu?
Düzce Üniversitesi Hastanesi ilk olarak 1996 yılında kurulmuştur. Kuruluşunda 90 yatak kapasitesiyle açılan hastane daha 2022 yılına gelindiğinde kapasitesini 180’e çıkarmıştır. Hastane 17 Mart 2006 yılında Resmî Gazete de yayımlanan bildiri ile Üniversite Hastanesi olmuştur. Bu tarihten sonra Üniversite Hastanesinin akademik kadrosu ve fiziki imkânları hızla gelişim göstermiştir.
Üstelik bahsi geçen Üniversite Hastanesi Türkiye’nin ilk ve tek geleneksel ve tamamlayıcı tıp alanında yataklı servisi bulundurma özelliğini taşımaktadır. Hastane 2020 yılında Sağlık Bakanlığından ruhsat almış ve organ nakil merkezini de hizmete sokmuştur. Düzce Üniversite Hastanesi tüm yaptığı bu faaliyetler neticesinde Batı Karadeniz de referans sağlık merkezi olma unvanını elde etmiştir.
Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Kimdir?
Her hastane olduğu gibi Üniversite Hastanesinde de bir Başhekim ve altında akademik kadrosu mevcuttur. 2016 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından Başhekimlik görevine atanan Prof. Dr. Öner Abidin Balbay günümüzde halen bu hastanede görevini yürütmektedir. Başhekim 1992 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi (İngilizce) bölümünden mezun olmuştur.
Prof. Dr. Öner Abidin Balbay 1997 yılında Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs cerrahi merkezinde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Profesör doktorun saymakla bitmeyecek başarı öyküsü Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimlik ataması ile taçlandırılmıştır. Günümüzde halen devam ettirdiği çalışmaları ile sıkça adını duyurduğunu görebilirsiniz.
Düzce Üniversitesi – Tıp Fakültesi Akademik Personel Listesi
Üniversite Hastanesinin başarısına en büyük etkilerden biriside akademik personelleridir. Nitekim bu personellerin çalışma prensipleri, hasta memnuniyetini sağlayacak ve hastanenin gelişim göstermesine zemin hazırlayacaktır. Hastanenin özel eğitim almış ve alanında başarı göstermiş hekim listesi şu şekildedir:
- Dr. Mevlüt Pehlivan
- Dr. Ali Nihat Annakkaya
- Doç. Dr. Zekeriya Okan Karaduman
- Öğr. Üy. Fatih Davran
- Öğr. Üy. Kürşad Öneç Üniversite Hastanesinde adını duyurmuş başta gelen doktorlardan bir kaçıdır.
Düzce Üniversitesi Hastanesi Bölümleri ve Doktorları
Düzce Üniversitesi Hastanesi içerisinde bir hastanede olmasını beklediğiniz tüm bölümleri barındırmaktadır. Üniversite Hastanesinde bulunan bölümler şu şekildedir.
- Acil Tıp
- Adli Tıp
- Çocuk Cerrahi
- Anesteziyoloji ve Reanimasyon
- Genel Cerrahi
- Beyin Cerrahi ve Sinir Cerrahi
- Göz Hastalıkları
- Göğüs Cerrahi
- Kadın Hastalıkları ve Doğum
- Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları
- Ortopedi
- Üroloji, hastanede yer alan bazı bölümlerdendir. Üniversite Hastanesinde en çok tercih edilen bölümler arasında şunlar yer almaktadır:
1 – Düzce Üniversitesi Hastanesi Dahiliye Doktorları
Dahiliye halk dilinde bilinen adıyla İç Hastalıkları bölümü, Üniversite Hastanesinde en çok tercih edilen bölümlerden biridir. Alanında uzman kadrosu, hastalarla özel ilgilenme ve hastalıklara tedavi sunma konusunda yakalamış olduğu başarılar sayesinde ilk sırada yerini almıştır.
Düzce Üniversitesi Hastanesi Dahiliye biriminin doktorları arasında Prof. Dr. Onur Eşbah, Prof. Dr. Tansu Sav, Doç. Dr. Serkan Torun adını en çok duyuran sayılı hekimler arasındadır. Özellikle Tıbbi Onkoloji, Nefroloji ve Gastroentroloji alanında problemi olan hastalar civar şehirlerden bu hastaneye transfer edilmektedir.
2 – Düzce Üniversitesi Hastanesi Ortopedi Doktorları
Ortopedi ve Travmatoloji bölümü Düzce Hastanesinde sıkça tercih edilenler arasında ikinci sırada yer almaktadır. Ortopedi anabilim dalı kas iskelet sistemi, eklembilim ve bu hastalıkların sorunlarını inceleyen bir bölümdür. Halk arasında daha çok kırık, çıkık, omurga vb. gibi hastalıkların tedavi edildiği bir alan gibi bilinir.
Fakat Ortopedi bölümü sadece bunlarla ilgili değildir. İnsan vücudunda var olan tüm eklem ve iskelet sistemi bu alanda incelenir. Yürüme bozukluklarından tutunda insan vücudundaki tüm şekil bozukluklarına Ortopedi bölümü bakmaktadır. Üniversite hastanesinde bu görevi sürdüren uzaman ekipte Doç. Dr. Yalçın Turhan, Doç. Dr. Mehmet Arıcan ve Doç. Dr. Zekeriya Okan Karaduman yer almaktadır.
Düzce Üniversitesi Hastanesi Özel Muayene Yaptırmak Mümkün mü?
Üniversite Hastanesinde randevu bulamayan kişiler özel muayene imkânının olup olmadığını merak etmektedir. Bu noktada hastaları müjdeli bir haber karşılıyor. Düzce Hastanesinde özel muayene yaptırma fırsatı mevcuttur. Fakat bu noktada bilinmesi gereken bazı aşamalar vardır. İlk bilinmesi gereken bu tür muayenelerin ücrete tabi olduğudur.
Düzce Üniversitesinde özel muayene almak isteyenleri bilmesi gereken diğer bir nokta ise doluluktan kaynaklı bu muayene sistemi içinde randevu alınması gerekmektedir. Bunun dışında randevular öğlen 13:00’dan sonrası için oluşturulmaktadır. Siz de bahsi geçen hastaneden randevu almakta zorlanıyorsanız şansınızı özel muayene alanında deneyebilirsiniz.
Online Düzce Araştırma Hastanesi Randevu Al Nerden Yapılır?
Genel itibariyle devlet hastanelerinden randevu almanın en kolay yolu MHRS sistemi olarak bilinmektedir. MHRS’nin online uygulama ya da internet sitesine erişim sağlayarak kolayca istediğiniz bölüm ve doktora randevu alabilirsiniz. Fakat burada bilinmesi gereken diğer bir nokta ise Üniversite Hastanesinin de kendi bünyesinde online randevu sisteminin olduğudur.
Hastanenin web sitesini ziyaret ederek kolayca randevu sayfasına ulaşabilirsiniz. Randevu al araştırma hastanesi sekmesine tıklayıp doktor ve saat bilgilerini girerek hemen online randevunuzu oluşturabilirsiniz. Üniversite Hastanesinin randevu sisteminde boşluk olmadığı taktirde talep yaratıp bilgilendirme mesajları ile boşluk oluştuğu anda randevu kaydınızı yapabilirsiniz.
Düzce Araştırma Hastanesi Randevu Alma Telefon Numarası Nedir?
İnsanlar genellikle online randevu alma noktasında bazı problemler yaşayabilmektedir. İnternet kullanım bilgisine sahip olmayan kişiler için Düzce Üniversitesi Hastanesi Telefon Numarası üzerinden de randevu oluşturulabilir. Hastanenin dahili numarası aranarak doktor ve tarih bilgilerinizi paylaşarak boşluk durumuna göre sıranızı alabilirsiniz.
Dahili üzerinden ulaşım sağlayamayan vatandaşlar için Alo 182 hattından da randevu alma olanağı mevcuttur. MHRS’nin sabit hattı olan bu telefon numarası üzerinden Türkiye genelinde tüm hastane ve bölümlere anında randevu alınabilmektedir. Oldukça kolay olan randevu sisteminden sizde yararlanabilirsiniz.
Düzce Araştırma Hastanesi Dahili Numara Kaç?
Düzce Üniversitesi Hastanesi dahilisine nereden ulaşacağını bilmeyenler için web sitesinde telefon numarası paylaşımı yapılmıştır. Devlet hastanesinin https://hastane.duzce.edu.tr/ web site üzerinden dahili numaraya ulaşabileceğiniz gibi hastane hakkındaki diğer tüm detaylara da erişim sağlayabilirsiniz. Merak edenler için Üniversite Hastanesinin dahili numarası 0850 259 81 81’dir.
Düzce Araştırma Hastanesi Randevu Sorgulama Nerden Yapılır?
Düzce Hastanesinde randevu sorgulama genellikle belirli doktor tercihinde bulunanların sıklıkla kullandığı bir yöntemdir. Bu sistem sayesinde Düzce Üniversitesinde çalışmakta olan tüm doktorların randevu çizelgesine ulaşabilirsiniz. Düzce Üniversitesi Hastanesi hekimlerinin doluluk oranına göre dilediğiniz güne randevunuzu oluşturabilirsiniz.
Düzce Üniversitesi Hastanesi Sonuç Nerden Alınır?
Hastane sonuçları eski sistemde bilgisayar ekranlarından ya da görevlinin sonucunuz çıktı seslenişiyle takibi yapılırdı. Fakat yeni sistemde sonuç sorgulama artık oldukça basittir. Hastane sonuçlarının sorgulamasını birkaç farklı sistemden yapabilirsiniz. Bunlardan ilki E-Nabız uygulamasıdır. E-devlet şifrenizle giriş yaparak tahlil ve diğer sonuçlarınıza basit bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.
E-devlet şifresini bilmeyenler için ise Düzce Üniversitesi Hastanesi kolay bir yöntem geliştirmiştir. Hastanenin web sitesi üzerinden de sonuçlarınızı görme olanağınız bulunmaktadır. Tahlil ya da test sonuçlarınıza ait barkod ve TC kimlik numaranızı web sitesine girerek anında sonuç listelerine ulaşabilirsiniz.
Düzce Üniversitesi Hastanesi Adres Bilgisi
Düzce Üniversitesi Hastanesi şehir merkezinde konumlandırılması nedeniyle ulaşımı oldukça kolaydır. Fakat hastanenin yerini bilmeyenler için bu durum uğraştırıcı hal alabilir. Adres noktasında da kolay ulaşım sağlayabilmek için bazı yöntemler bulunmaktadır. İlk yöntemde navigasyona Düzce Üniversitesi Hastanesi yazarak direkt ulaşım sağlayabilirsiniz.
Diğer bir yöntem olarak ise hastanenin şehirde yer alması nedeniyle taksi ya da toplu taşıma araçlarına hastaneyi sorarak ulaşımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bunlarla uğraşmak istemeyenler için ise “Merkez Düzce Üniversitesi Konuralp Yerleşkesi, 81620 Yörük/Düzce Merkez/Düzce” adresinden hastaneyi ziyaret edebilirsiniz.
Düzce Üniversitesi Hastanesi Personel Alımı Var mı?
Düzce Üniversitesi Hastanesi çalışma koşullarının iyi olması ve maaş ücretlerinin yüksek olması nedeniyle hastaneye personel alımının olup olmadığı merak konusudur. Bu aşamada bilinmesi gereken hastanenin personel ihtiyacına göre alım yaptığıdır. Düzce Hastanesinde eğer bir açık var ise bu noktada başvurularınızı doğru zamanda yaptığınız taktirde işe alım oranınızı artacaktır.
Düzce Üniversitesi Hastanesi kapsamında alt birimler için dışardan alım yapılabilirken bazı iş dallarında merkezi atama sisteminin yürütüldüğü bilinmesi gerekenler arasındadır. Hastane personeli olmak isteyenler için dikkat edilmesi gereken diğer bir hususta açılan iş kolundaki niteliklerinin tamamlanıp tamamlanamadığıdır. Siz de kontrollerinizi bu kriterleri göz önünde bulundurarak yapın ve işe alım imkânını yakalayın!
Düzce Üniversitesi Hastanesi Şikâyet Var mı?
Bilinmesi gerekir ki yüzde yüz kusursuzluk ne yazık ki hiçbir hastane için mümkün değildir. Düzce Üniversitesi Hastanesi ziyaretinde bulunan hastalarında bu bağlamda bazı şikayetleri bulunmaktadır. Şikayetler arasında en çok bahsi geçen durum acil ( klar ) servisinde yaşanan doluluk oranıdır. Hastanenin bu denli iyi olması ve talebinin yüksek olması buna zemin hazırlamaktadır.
Fakat Düzce Üniversitesi Hastanesi bu noktada da çalışmalarını sürdürüp kusursuza yakın hizmet imkânı sunmayı prensip edinmiştir. Hastane acil servisini destekleyecek birimler eğitip iş yükünü hafiflemeye hedef edinmiştir. Bu konu dışında ise şikâyet türlerinin sayısı oldukça azdır. Siz de hastanenin eksikliklerini merak ediyorsanız şikâyet sayfalarından takibinizi sağlayabilirsiniz. Üstelik Düzce Diş Hastanesi gibi farklı alanlara da bu yolla bakabilirsiniz.